ÅRSUNDA STRANDBAD

Storsjövägen 1 81022 Årsunda | 026-29 08 00 | strandbaden-arsunda@telia.com | Webbplats | ⭐⭐⭐⭐

Välkommen till Årsunda Strandbad

Årsunda Strandbad, ofta kallad Gästriklands riviera, är en campingplats belägen vid en två kilometer lång sandstrand som inbjuder till aktiviteter, sol och bad. Med drygt 130 husvagnsplatser erbjuder denna camping en perfekt kombination av avkoppling och bekvämlighet. Centralt på campingen finns två moderna servicebyggnader som ger tillgång till alla nödvändiga faciliteter, vilket gör din vistelse bekväm och trevlig.

Årsunda Strandbadens läge

Strandbadens camping ligger strategiskt beläget ett stenkast från stranden vid Storsjön, vilket gör det till en idealisk plats för en strandnära campingupplevelse. Detta läge erbjuder enkel tillgång till en rad strandaktiviteter, samtidigt som det ger en lugn och naturskön miljö för avkoppling.

Faciliteter på Årsunda Strandbad

Årsunda Strandbad stoltserar med omfattande och moderna faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse för alla gäster. Servicebyggnaderna är utrustade med toaletter, duschar, diskrum, diskmaskin, kök och tvättstuga, vilket gör det enkelt att hålla sig fräsch och bekväm under hela vistelsen.

Husvagnsplatser

Med drygt 130 husvagnsplatser finns det gott om utrymme för alla typer av campare. Varje plats är väl underhållen och har enkel tillgång till servicebyggnader och andra faciliteter. För att boka en plats rekommenderas det att ringa i förväg, särskilt under högsäsong, för att säkerställa att du får din önskade plats.

Servicebyggnader

De två centralt belägna servicebyggnaderna på Årsunda Strandbad erbjuder allt du behöver för en bekväm campingupplevelse. Här hittar du toaletter, duschar, diskrum med diskmaskin, fullt utrustade kök och en tvättstuga. Dessa faciliteter gör det enkelt att hålla sig ren och bekväm, och erbjuder en plats att laga mat och tvätta kläder.

Familjevänliga aktiviteter

Årsunda Strandbad är en perfekt destination för barnfamiljer. Campingen har en lekplats och en minigolfbana som håller barnen underhållna. Dessa aktiviteter ger familjer möjlighet att njuta av kvalitetstid tillsammans och skapa minnesvärda upplevelser.

Vedeldad bastu

För de som söker avkoppling erbjuder Årsunda Strandbad en vedeldad bastu som kan hyras. Att njuta av en bastu efter en dag på stranden är ett utmärkt sätt att varva ner och koppla av. Bokning av bastun kan göras genom att kontakta campingen direkt.

Aktiviteter vid stranden

Strandbadens camping är belägen vid en två kilometer lång sandstrand, vilket erbjuder många möjligheter till sol och bad. Stranden är perfekt för att bygga sandslott, spela strandspel eller bara koppla av i solen. Dessutom kan gäster njuta av simning och andra vattenaktiviteter i Storsjöns klara vatten.

Bokningsprocess

Att boka en plats på Årsunda Strandbad är enkelt. För att säkerställa att du får din önskade plats, särskilt under högsäsong, rekommenderas det att ringa och boka i förväg. Campingen erbjuder flexibel bokning och strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för alla gäster.

Säkerhet på campingen

Säkerheten är en hög prioritet på Årsunda Strandbad. Campingen följer strikta säkerhetsregler och erbjuder tips för att säkerställa en trygg vistelse för alla gäster. Detta inkluderar brandsäkerhetsåtgärder, första hjälpen-utrustning och tydliga säkerhetsregler för alla aktiviteter.

Miljövänligt campande

Årsunda Strandbad arbetar aktivt för att vara så miljövänlig som möjligt. Genom att uppmuntra återvinning, minska energiförbrukningen och använda miljövänliga produkter, strävar campingen efter att minimera sin miljöpåverkan. Gäster uppmanas också att delta i dessa insatser för att skydda naturen och hålla stranden ren.

Gästrecensioner

Tidigare gäster har mycket positivt att säga om Årsunda Strandbad. Recensioner lyfter fram den vackra miljön, de välskötta faciliteterna och den vänliga personalen som några av höjdpunkterna. Dessa omdömen bekräftar att Årsunda Strandbad är ett utmärkt val för en campingsemester vid stranden.

Förberedelser inför besöket

För att göra din vistelse på Årsunda Strandbad så bekväm som möjligt, är det bra att förbereda sig i förväg. En packlista med alla nödvändiga föremål, som tält, sovsäckar, matlagningsutrustning och kläder efter väder, kan vara till stor hjälp. Dessutom kan det vara bra att bekanta sig med campingens regler och faciliteter i förväg.

Kostnader för camping

Priserna för att campa på Årsunda Strandbad varierar beroende på säsong och typ av boende. Det finns olika prisklasser för tältplatser och husvagnsplatser, och campingen erbjuder också rabatter för längre vistelser och speciella erbjudanden under vissa perioder.

Årsunda Strandbad för barnfamiljer

Årsunda Strandbad är ett utmärkt val för barnfamiljer. Campingen erbjuder många barnvänliga aktiviteter och faciliteter, såsom lekplatser, minigolf och organiserade aktiviteter. Detta gör att både barn och föräldrar kan njuta av sin semester och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans.

Säsongsmässiga campingtips

Camping på Årsunda Strandbad erbjuder olika upplevelser beroende på säsong. Under sommaren kan gäster njuta av sol, bad och strandaktiviteter. På vintern kan campingen erbjuda en lugn och fridfull miljö med möjlighet till vinteraktiviteter som skridskoåkning och isfiske på Storsjön.

Husdjur på campingen

Husdjur är välkomna på Årsunda Strandbad, men det finns vissa regler att följa för att säkerställa allas trivsel. Husdjur måste hållas kopplade och ägarna ansvarar för att hålla området rent. Det finns också speciella områden där husdjur kan rastas.

Teknisk utrustning och bekvämligheter

Årsunda Strandbad erbjuder tillgång till el och andra tekniska faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Det finns elanslutningar vid de flesta campingplatser, samt Wi-Fi i gemensamma områden. Detta gör det enkelt att hålla kontakten och använda elektroniska enheter under vistelsen.

Matlagningsmöjligheter

För de som föredrar att laga sin egen mat finns det fullt utrustade kök och grillplatser tillgängliga på Årsunda Strandbad. Dessa faciliteter gör det enkelt att förbereda måltider och njuta av dem i en naturskön miljö. Att laga mat utomhus kan vara en avkopplande och njutbar del av campingupplevelsen.

Vandring och naturupplevelser

Området runt Årsunda Strandbad är idealiskt för vandring och andra naturupplevelser. Det finns många stigar och leder att utforska, var och en med sin egen unika skönhet. Att vandra genom dessa områden ger en möjlighet att komma nära naturen och upptäcka Gästriklands rika flora och fauna.

Kommunikation och tillgänglighet

Årsunda Strandbad är lättillgängligt med både bil och kollektivtrafik. Det finns gott om parkeringsplatser för bilburna gäster och bra kommunikationer med buss för de som föredrar att resa kollektivt. Detta gör det enkelt att ta sig till och från campingen oavsett transportmedel.

Lokala evenemang

Gästrikland är känt för sina återkommande evenemang som kan vara intressanta att delta i under din vistelse på Årsunda Strandbad. Dessa evenemang erbjuder en chans att uppleva lokal kultur och traditioner, samt att träffa andra campare och lokalbefolkningen.

Strandaktiviteter

Den långa sandstranden vid Årsunda Strandbad erbjuder många möjligheter för strandaktiviteter. Från solbadning och simning till strandvolleyboll och sandslottsbyggande, det finns något för alla åldrar och intressen. Stranden är en perfekt plats att spendera en dag med familj och vänner.

Lokal mat och dryck

I närheten av Årsunda Strandbad finns det flera alternativ för lokal mat och dryck. Restauranger och caféer erbjuder en smak av Gästrikland, med färska råvaror och lokala specialiteter. Att utforska dessa matställen kan vara en del av den kulinariska upplevelsen under din campingvistelse.

Nödnummer och kontaktinformation

Det är alltid bra att ha viktiga nummer och kontaktuppgifter lätt tillgängliga under din vistelse. Årsunda Strandbad tillhandahåller nödnummer och information om hur man kontaktar campingens personal vid behov. Detta säkerställer att du kan få hjälp snabbt om en nödsituation skulle uppstå.


FAQs

Är Årsunda Strandbad öppet året runt?

Ja, Årsunda Strandbad är öppet för säsongscampare året runt och för turister under sommarmånaderna.

Vilka aktiviteter finns det på Årsunda Strandbad?

Årsunda Strandbad erbjuder aktiviteter som sol, bad, lekplatser, minigolf och vedeldad bastu.

Kan man boka plats på Årsunda Strandbad online?

Ja, men det rekommenderas att ringa och boka i förväg för att säkerställa att du får din önskade plats.

Är Årsunda Strandbad lämplig för barnfamiljer?

Ja, Årsunda Strandbad erbjuder många barnvänliga aktiviteter och faciliteter.

Finns det restaurang på Årsunda Strandbad?

Nej, men det finns matlagningsmöjligheter med fullt utrustade kök och grillplatser.

Är husdjur tillåtna på Årsunda Strandbad?

Ja, husdjur är välkomna men måste hållas kopplade och ägarna ansvarar för att hålla området rent.

Faciliteter

  • Strand
  • Kiosk
  • Lekplats
  • Minigolf
  • Stugor
  • Restaurang
  • Handikappanpassad

Information


Antal campingplatser: 130 st
Antal campingplatser med el: 130 st

Rulla till toppen