Färjas Brygga – Destinationen för matälskare.

FÄRJAS BRYGGA

Färjas Brygga ligger strategiskt belägen mellan Härnösand och Timrå. Från E4:an tar du avfart 235 mot Söråker, fortsätt sedan mot Åstön. Efter en betagande resa på en slingrande väg uppenbarar sig Färjas Brygga, belägen precis innan du når brofästet till Åstön.

Denna destination kanske inte är den du letar efter om du är ute efter en ställplats med spektakulär utsikt. De sju tillgängliga platserna är belägna på en grusplan, med en lugn skog som bakgrund. Servicehuset är dock rent och välhållet. El finns tillgänglig, men notera att det saknas faciliteter för latrintömning.

Det som lockar besökare till Färjas Brygga är framförallt dess restaurang. Oavsett kvaliteten på ställplatsen, kommer du att bli överväldigad av den fantastiska utsikten från ditt bord. Restaurangen bjuder på en mysig atmosfär, genuin miljö och lokal känsla. Här möts du av trevlig och professionell personal, redo att serva dig på bästa möjliga sätt.

Menyn på Färjas Brygga har ett starkt fokus på lokala och närproducerade råvaror, vilket kan upplevas som lite eklektiskt för vissa, men som vi alla vet, så skiljer smaken sig från person till person. Detta är kanske en destination lite utanför de vanliga turiststråken, men miljön är utan tvekan väl värd att uppleva.

För våra fyrbenta vänner finns det kanske inte så mycket att upptäcka, men överlag är Färjas Brygga en trevlig destination att besöka. Sammanfattningsvis tilldelas Färjas Brygga tre av fem möjliga husbilar.

Färjas Brygga – Destinationen för matälskare.
Rulla till toppen