Roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar

Här kommer några lättsamma och roliga snapsvisor att sjunga under midsommarfirandet:

  1. Snapssång till nubben Melodi: Internationalen Nu skålar vi till våren, och till sommarens blom. Vi skålar för varandra, och för att vi är from. Så ta nu upp din nubbe, och håll den mot ditt bröst. Vi skålar för varandra, och för midsommarfest.
  2. Min lilla snaps Melodi: Jag är lilla My Här är min lilla snaps, den glittrar i sitt glas. Den värmer mig från tår till tå, och gör mig så förnöjd och glad. Så sjung nu alla här, vi har vårt snapsbegär. Vi skålar för vår värld så klar, och för midsommarnatten kär.
  3. Snapssång till natten Melodi: Vem kan segla Vem kan dricka utan att sjunga, vem kan skratta utan att svänga. Jag kan dricka många gånger, men aldrig utan att sjunga.
  4. Här är vår snaps Melodi: Här är den sköna sommar Här är vår sköna snaps, den glänser i sitt glas. Vi tar den nu och sjunger ut, för midsommar vi har! Så skål min vän och sjung igen, för midsommar vi har.
  5. Midsommarsnaps Melodi: Broder Jakob Snapsen kommer, snapsen kommer, Drick den nu, drick den nu. Smaken sprider glädje, smaken sprider glädje, Skål, skål, skål!

Tänk på att alla ska njuta av midsommarfesten. Drick med måtta och se till att alla gäster känner sig bekväma och trygga. God midsommar!

Roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar
Rulla till toppen