Fira påsk på en camping

Vill du fira påsk på campingen? Påsken är ofta början på en ny säsong, och många campingplatser har specialerbjudanden eller härliga aktiviteter som äggjakt, påskmålning och påskbufféer. I år är påsken sen, och förhoppningsvis kommer värmen från den första våren lagom till påskharens årliga besök. Planerar du att fira påsk eller dina barns påsklov i din husbil på någon av Sveriges många campingplatser? Påsken har mycket fokus på påskägg, påskmålning och påskbufféer. Här är några tips om hur du hittar eller bokar husbilar.

På utvalda First Camp-destinationer erbjuder de påsklovscamping med allt och roliga aktiviteter för hela familjen. Mellan den 14 och 18 april 2022 kommer det att finnas evenemang för stora som små campare. För de yngsta kommer maskoten Yessi att dyka upp. Aktiviteterna kommer att innehålla tipspromenader, äventyrsgolf, påskpyssel, filmvisningar, äggjakt med Yessi, påskparad med Yessi och Naturbingo med Yessi. På First Camp kan du resa i husvagn, husbil eller hyra en bekväm stuga.

Hafsten Resort, Uddevalla

Hafstens Resort ligger inbäddat på en halvö i Uddevalla med utsikt över hav och öar kan du tillbringa hela påskhelgen här. Över påsk har de en mängd roliga aktiviteter för stora som små gäster och lovar en färgsprakande helg med god mat och kul. Vad sägs om påskäggsjakter, höghöjdsbanor, tipspromenader och äventyrs golf? Påskfirandet i Hafstens camping äger rum från torsdag 14 april till måndag 18 april.

Dragsö Camping & Stugby, Karlskrona

Dragsö Camping & Stugby ligger mitt på ön i hjärtat av Blekinges vackra skärgård. De välkomnar sina campinggäster till en rolig dag på Egg-stra i Dragsö, med aktiviteter för hela familjen. Under påskhelgen är campingen dekorerad med fjädrar, ris, påskägg och kaniner. De har en påskinspirerad tipsrunda, en konstutställning med påskteckningar för barn och en tävling om bästa påskskräddarsydda och dekoration för en husbil eller husvagn. Dessutom kan barn gå med i jakten på påsktjuvar eller följa med dem på deras äggjakt. Vuxna kan ta del av Blåkullas mystiska aktiviteter. Påsken är det också vårpremiär för Camp Billiard Golf. Påskfirandet i Dragsö kommer att äga rum 14-17 april 2022.

Fira påsk på en camping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen