Mackmyra lanserar ny karaktär med Carl Hamilton

I denna utgåva möts Jan Guillous skapelser och Mackmyras prisbelönta whisky, som tillsammans bildar Karaktären Carl Hamilton. En elegant och raffinerad whisky, som den amerikanska och svenska Hamiltons, lagrad på amerikanska bourbonfat och robusta svenska ekfat. Whiskyn släpps på Systembolaget den 26 januari i en begränsad upplaga på 3 000 flaskor.

I mitten av 1980-talet utmärkte sig underrättelseofficeren Carl Hamilton i ett ögonblick som präglades av slutet på det kalla kriget. En epok mellan det förflutnas Sverige och det uppväxta Sverige. Jan Guillous serie om Carl Hamilton blev en omedelbar succé och utvecklades under åren till en av Sveriges största fiktiva framgångar någonsin. Liksom Whiskey har karaktären mognat och är nu också Whisky, genom den nya boken ”Mannen som dödade helvetets änglar”, en filmatisering som har premiär senare i vår.

Mackmyra har en lång tradition av unika samarbeten som ger nya smaker och upplevelser. Karaktären Carl Hamilton är ytterligare ett exempel på hur vi kan drivas att tänka i nya banor. Denna whisky är resultatet av ett intressant och noga utvalt samarbete och Patrick Björsjö Mackmyra kommer att leverera läcker spänning i varje ”kapitel”.

Smaken är kryddig ingefära, peppar och citrus. En mjuk blandning av smörig karamell och vanilj. Bakgrunden är den nötaktiga smaken av sötmandelsmör. Avslutningen är balanserad med toner av vanilj och ek. Karaktär Carl Hamilton lanserar en begränsad upplaga av 3 000 flaskor i Systembolagets beställningssortiment den 26 januari 2022. carl Hamilton roll

Mackmyra lanserar ny karaktär med Carl Hamilton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen