Mackmyra DNA: Ett Exklusivt Whiskykonstverk i Begränsad Upplaga

Ett Exklusivt Hantverk med Endast 2727 Flaskor till Salu

En Unik Whiskyupplevelse från Mackmyra

Mackmyra introducerar en exceptionell limiterad upplaga, Mackmyra DNA, framställd med företagets innovativa 30-liters fett. Denna whisky står ut med sin intensitet i både färg och smak, med en elegant profil som inte är rökig. Låt whiskyn andas i glaset, och du kommer att uppleva en extraordinär smakresa.

Exklusivitet och Hantverk

Mackmyra DNA är begränsad till en upplaga om 2727 flaskor, vilket gör den till ett sällsynt fynd för samlare och finsmakare. Denna whisky är en hyllning till de höga kraven på kvalitet, smak och design.

Skapandet av Mackmyra DNA

Lii Johnson, Blender på Mackmyra Svensk Whisky, beskriver processen att skapa en liten sats med 30-liters fett som en lyxig utmaning. Dessa mindre fett tillför whiskyn en djupare färg och intensitet på kortare tid. ”Jag dedikerar denna upplaga till vårt fantastiska team i Bodås Gruva, som med omsorg sköter om dessa värdefulla fat,” tillägger Johnson.

En Symfoni av Smaker

Mackmyra DNA bjuder på en doft av vanilj och chokladfudge, ackompanjerad av toner av marsipan, mogna plommon, mandarin, mango och ananas. Smakpaletten är lika rik, med dominanta inslag av vanilj och fudge, syrliga äpplen och ingefära, avslutade med en lång, balanserad eftersmak av kanel och halm, perfekt avvägd med fatets beska och sötma från röda bär.

Tillgänglighet och Lansering

Denna exklusiva whisky, Mackmyra DNA, blir tillgänglig via Systembolagets beställningssortiment från och med den 21 november 2023.

Produktdetaljer:

  • Produkt: Mackmyra DNA
  • Begränsad Upplaga: 2727 flaskor
  • Säljstart: 2023-11-21
  • Artikelnummer: 57944
  • Alkoholhalt: 46,8 %
  • Pris: 829 kr
Mackmyra DNA: Ett Exklusivt Whiskykonstverk i Begränsad Upplaga
Rulla till toppen