Mackmyra Svensk Whisky: Ny Exklusiv Lansering hos Systembolaget

Betydande Framgång för Mackmyra med Stororder från Systembolaget

Mackmyra Svensk Whisky har uppnått en betydande milstolpe genom att säkra en stororder från Systembolaget. Företagets senaste anbudsvinst innebär att en exklusiv utgåva av 4800 flaskor snart kommer att vara tillgänglig för svenska whiskyälskare, med en planerad lansering i slutet av januari.

Förnyelse och Tillväxt hos Mackmyra

Den nya ordern från Systembolaget bekräftar det växande intresset för Mackmyras limiterade utgåvor, vilket markerar en fortsatt positiv trend för företaget. Detta stödjer Mackmyras produktutveckling, efter en framgångsrik period med rekordförsäljning av deras senaste limiterade utgåvor.

Unik Blend skapad av Lii Johnson

Blender Lii Johnson har tagit fram den kommande utgåvan, en produkt som kombinerar det bästa av höstens limiterade serier med Mackmyras kärnprodukter, Svensk Ek och Svensk Rök. Fatvalen i denna utgåva framhäver företagets högkvalitativa destillat och representerar Mackmyras hantverksskicklighet.

Entusiasm från VD Patrick Björsjö

VD Patrick Björsjö uttrycker sin glädje över den stora ordern och ser fram emot lanseringen. Han betonar kvaliteten och efterfrågan på Mackmyras produkter som nyckeln till deras framgång.

En Smakprofil som Representerar Svenskt Hantverk

Den kommande utgåvan från Mackmyra erbjuder en unik smakprofil som återspeglar företagets engagemang för svensk whiskytillverkning och deras strävan efter att skapa minnesvärda whiskyupplevelser.

Mackmyra Svensk Whisky: Ny Exklusiv Lansering hos Systembolaget
Rulla till toppen