Mackmyra Identitet: När svenska traditioner möter modern innovation

Förenade smaker för en enastående upplevelse

När de mäktiga smakerna av Svensk Ek och Svensk Rök kommer samman, får whiskyälskare en oväntad och dynamisk kombination att njuta av. Mackmyra Identitet representerar destilleriets hjärta genom en unik sammansättning av dessa karaktärer, som resulterar i en whisky som är både djärv och harmonisk.

En omisskännlig fusion

Mackmyra har inte bara blandat två av sina mest ikoniska smaker – svenska ekfatet och svenska rökreceptet – men har också skapat en singel malt whisky som känns både nyskapande och äkta. Detta mästerverk tar dig på en oförglömlig resa genom olika smaker och aromer, från den rökiga doften till de livliga tonerna av apelsin och söt vanilj.

Expertens ord

”Mackmyra Identitet representerar vårt hjärta och vår själ. Att kombinera de essentiella elementen av Svensk Ek och Svensk Rök och skapa en så harmonisk och välbalanserad smak är något jag är extremt stolt över”, säger Lii Johnson, Blender.

Patrick Björsjö, tf VD tillägger: ”Denna lansering är ett bevis på Mackmyras fortsatta engagemang för kvalitet, innovation och hängivenhet.”

Smakprofil

  • Doft: Rökig och djup med inslag av apelsin, söt vanilj och nötter.
  • Smak: Fyllig rök med sötma, nyanser av vaniljkola, farinsocker, cashewnötter och sprudlande citrustoner.
  • Eftersmak: Lång, minnesvärd, rik på rök med toner av fatbeska och en touch av mörk choklad.

Praktisk information

  • Lanseringsdatum: 2023-10-03
  • Artikelnr: 53163
  • Alkoholhalt: 48,7 %
  • Pris: 699:-

Kontaktuppgifter

För mer detaljerad information, kontakta: David Johansson, Marketing lead E-post: david.johansson@mackmyra.se Telefon: 0705 – 63 84 37

Om Mackmyra

Mackmyra är inte bara Sveriges första destilleri men också pionjären bakom svenska whiskyäventyret. Med ett fokus på hållbarhet, innovation och autentiska svenska råvaror har Mackmyra förändrat spelplanen för whiskyproduktion sedan sin start. Oavsett om det handlar om prisbelönta whiskysorter eller unika whiskyupplevelser, levererar Mackmyra alltid något utöver det vanliga. Välkommen till den svenska whiskyns värld med Mackmyra.

Mackmyra Identitet: När svenska traditioner möter modern innovation
Rulla till toppen